Καταδικάστηκε να γράψει 100 φορές τη λέξη «συγγνώμη» στο twitter


Πλέον η τιμωρία μπαίνει σε άλλη διάσταση, τι χαρτί και στύλο;; ξεπερασμένα πράγματα αυτά. Το  δικαστήριο της Μαλαισίας έδειξε το μέλλον, παρακαλούνται όλοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να διαβάσουν τα παρακάτω…

 

Ενας νεαρός ακτιβιστής του διαδικτύου καταδικάστηκε από δικαστήριο της Μαλαισίας να γράψει 100 φορές στο Twitter πως ζητάει συγγνώμη.

 

Ο Φαχμί Φαντζίλ κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε από το μαλαισιανό δικαστήριο διότι είχε γράψει πως οι εργοδότες μιας φίλης του της φέρθηκαν άσχημα όταν έμαθαν ότι εκείνη είναι έγκυος. Η εκδοτική επιχείρηση στην οποία εργάζεται η φίλη του Φαχμί του έκανε μήνυση ζητώντας την καταδίκη του καθώς και αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Ο νεαρός ζήτησε την επόμενη κιόλας, όμως η υπόθεση είχε πάρει ήδη το δρόμο της και δικαστήριο θα του επέβαλε πολύ μεγάλο πρόστιμο εάν οι δύο πλευρές δεν δέχοντας να κάνουν εξωδικαστικό συμβιβασμό. Τελικά η εκδοτική εταιρεία ζήτησε από τον Φαντζίλ να δημοσιεύσει 100 «τουίτς» μέσα σε τρεις ημέρες με τα οποία θα ζητάει συγγνώμη για τις κατηγορίες εναντίον της.

[via]

Advertisements
  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: